Moor warmtekussen VARIO

23.50 

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
Artikelnummer: MO1505 Categorie:

Beschrijving

Duurzaam warmtekussen gevuld met natuurlijke moor. Heilmoor wordt verkregen door het malen, filteren, ontkiemen en het onttrekken van vocht aan specifieke modder. Dit warmtekussen gevuld met 100% natuurlijk veen kan zowel gekoeld als verwarmd worden gebruikt. Het kussentje draagt ​​de temperatuur over een langere periode over op het lichaam en is daardoor bijzonder gemakkelijk in het gebruik.

Het handige Vario moorkussen is de ideale metgezel voor pijn in nek en schouders. Het kan echter ook voor een aantal andere toepassingsgebieden worden gebruikt. Overtuig uzelf van de ontstekingsremmende en pijnremmende werking van turfbad bij koude- of warmtetherapie. Dit kussentje is ideaal voor gebruik thuis en op reis.

Afmeting Vario moorkussen – 41 x 11 cm
Meer info over de werking vindt je terug in dit PDF bestand
Bekijk onze andere moor warmtekussens

Nota: wanneer je een moorkussen opwarmt in een microgolfoven of bain marie, zorg er dan voor dat het kussen niet tegen de rand van het toestel komt. De plastic van het moorkussen kan smelten waardoor de inhoud ervan zal uitdrogen.
Kalijn is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door opwarming in de magnetron en daaruit voortvloeiende schade worden niet vergoed!

Moor warmtekussen VARIO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moor warmtekussen VARIO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *