Aanbieding!

Moorstempel 500 gr.

38.90 

De moorstempel van 500 gram wordt vooral gebruikt voor een massage op de rug.

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
Artikelnummer: MO1129 Categorie:

Beschrijving


De moor 500 gram stempel wordt vooral gebruikt voor een massage op de rug.
Omwille van de grootte van deze stempel kan een moorponder ook op de bovenbenen gebruikt worden.

De originele Moor Stempelmassage is een unieke ervaring voor lichaam en geest. Een moorstempelmassage verlicht spanningen, chronische spier-, rug- en gewrichtspijnen. Tegelijkertijd maakt het je spieren los en bevordert het de doorstroming. Een massage met moor voedt onze huid. Daardoor wordt onze energiestroom versterkt en ontspant ons lichaam.

Moor bestaat uit 100% biologische modder in de vorm van een fijne pasta. Het is een organische stof, afkomstig van de natuurlijke afbraak van planten. In tegenstelling tot andere modder die gebruikt wordt in wellness en schoonheidssalons, bevat deze Moorstempel geen klei, maar wel resten van kruiden, bloemen en grassen die tot een pasta gevormd zijn.

Gebruik moorstempel
Men legt de moorstempels in een verwarmd waterbad (50-60° C) en warmt deze op gedurende ongeveer 20 minuten. Controleer altijd zeker dat ze niet te heet zijn. Van zodra ze hun warmte bereikt hebben, masseert men met 2 stempels tegelijk. Wanneer deze bijna afgekoeld zijn plaats men deze terug in het waterbad en werkt met de 2 andere, verwarmde stempels verder.

Inhoud 1 stempel (ponder) van 500 gram

Moorstempel 500 gr.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moorstempel 500 gr.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *