Moorstempels 100 gr.

(1 klantbeoordeling)

52.80 

De moorstempels van 100 gram worden gebruikt voor het lichaam, armen en de benen.

Artikelnummer: MO1148 Categorie:

Beschrijving


De originele Moor Stempelmassage is een unieke ervaring voor lichaam en geest. Een massage met moorstempels verlicht spanningen, chronische spier-, rug- en gewrichtspijnen. Tegelijkertijd maakt het je spieren los en bevordert het de doorstroming. Een massage met moor voedt onze huid. Daardoor wordt onze energiestroom versterkt en ontspant ons lichaam.

Moor bestaat uit 100% biologische modder in de vorm van een fijne pasta. Het is een organische stof, afkomstig van de natuurlijke afbraak van planten. In tegenstelling tot andere modder die gebruikt wordt in wellness en schoonheidssalons, bevat deze Moorstempel geen klei, maar wel resten van kruiden, bloemen en grassen die tot een pasta gevormd zijn.

Gebruik moorstempel
Men legt de moorstempels in een verwarmd waterbad (50-60° C) en warmt deze op gedurende ongeveer 20 minuten. Controleer altijd zeker dat ze niet te heet zijn. Van zodra ze hun warmte bereikt hebben, masseert men met 2 stempels tegelijk. Wanneer deze bijna afgekoeld zijn plaats men deze terug in het waterbad en werkt met de 2 andere, verwarmde stempels verder.

Inhoud 2 moorstempels van 100 gram

Moorstempels 100 gr.

1 beoordeling voor Moorstempels 100 gr.

  1. Philip

    Mijn klanten zijn tevreden

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *