Basis massage olie 250 ml

14.95 

Deze basische massage olie bevat jojoba, druivenpit, zonnebloem en olijfolie. Geschikt voor elk huidtype.

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
Artikelnummer: M11082 Categorie:

Beschrijving

Een kwalitatief hoogwaardige natuurlijke massageolie. Deze basis massage olie is vrij van paraffine, parabenen en synthetische toevoegingen. Jojoba wordt als basisolie gebruikt. Jojoba olie is één van de beste oliën en dringt heel goed in de huid en voelt aangenaam aan tijdens het masseren. Onze massage olie bevat 4 soorten olie die eveneens zeer goed zijn voor de huid :

  • druivenpitolie
  • jojoba olie
  • olijfolie
  • zonnebloemolie


Allergieën

Het kan al eens voorvallen dat mensen na de massage last hebben van jeuk. Vaak is dit een allergische reactie op één van de ingrediënten die in de massage olie verwerkt is. Vooral mensen met een gevoelige huid reageren hier vaak op. Daarom is het ook steeds belangrijk om vooraf je klant hiervan te informeren.

Bij deze basis massage olie hoef je echter geen bang te hebben. Wij hebben gekozen voor een mix van massageoliën die het minst een allergische reactie kunnen opwekken bij de klant.

Inhoud: 250 ml

Wasmiddel voor massageolie
In olie gedrenkte lakens, kunnen in de droogkast zelfontbranden als de olie niet volledig is uitgewassen. Daarom raden we aan om speciale wasmiddelen te gebruiken. Daarvoor gebruiken wij onze textielreiniger.

Basis massage olie 250 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basis massage olie 250 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *