Klankschalen boek

(2 klantbeoordelingen)

14.50 

Nederlandstalig boek – 9789075145564
128 pagina’s

Artikelnummer: B16164 Categorie:

Beschrijving

Hoe werkt een klankschaal?

Hoe werkt een klankschaal? Kan ik deze toepassen bij kinderen en hoe bespeel ik een klankschaal? Alles over klankschalen en hun toepassing vindt je in dit boek.  Klankschalen hebben een diepe, verborgen kracht die in hun (verschillende) klanken en toonhoogten niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar wordt, wanneer de ‘juiste toon’ wordt aangeslagen.

Zijn krachtvolle energie is te gebruiken voor lichamelijk en geestelijk welbevinden zoals bij een diepe ontspanning, meditatie of massage. In dit boek legt men ook uit welke verschillende klankschalen er zijn en hoe je deze allemaal kan bespelen. De manier van slagen laat zien welke klanken je zal waarnemen. Ga je voor een hoge toon of eerder een lage, diepe toon?

Hierbij wordt uitgelegd aan de hand van verschillende klanken, wat deze voor ons kunnen betekenen. Er wordt in dit boek uitgebreid ingegaan op de toepassing van klankschalen bij meditatie en massage. Voorbeelden, oefeningen en een uitgebreide uitleg wordt steeds voorzien van mooie foto’s in dit boek.

Bestel ook meteen je klankschaal..

Nederlandstalig boek
Auteur Michael Reimann
Paperback – 128 pagina’s

Klankschalen boek

2 beoordelingen voor Klankschalen boek

  1. Chris

    Zeer leerrijk handboek, ook voor beginners zoals ik

  2. Inge

    Net wat ik nodig heb

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *