Coldstones 15 stuks

42.50 

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
Artikelnummer: HO2009 Categorie:

Beschrijving

Onze marmerstenen voor de Cold Stone Therapy zijn afkomstig uit India en zijn met veel zorg vervaardigd. Elke steen kan zowel apart of in combinatie met andere massagestenen gebruikt worden. Coldstones werken versterkend. Ze werken positief op het verwijderen van afvalstoffen. Coldstones bieden extra behandelingsmogelijkheden voor een hotstone massage.

Kwalitatief zeer mooie witte marmer stenen voor het masseren van de nek, rug, decolleté en het bovenlichaam. Het staat ook wel bekend als de eeuwenoude traditie van Hot Stone Massage. De warmte van de stenen waarmee men masseert bedraagt ongeveer 45 graden Celsius. Het helpt spanningen af te voeren, zorgt voor rust en brengt het lichaam meer in balans. Het draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam.

Doordat de warmte van de steen traag lang aanhoudt dringt deze diep door in de spieren. Daardoor krijg je een diep en heel ontspannen gevoel. Een marmeren massagesteen kan goed warmte maar ook kou vasthouden. Combineer daarom wanneer je kunt de hotstones met een cold stone massage voor nog meer effect.

Het 15 delig set bevat
3 x marmersteen 8,5 x 5,5 x 1,8 cm
6 x marmersteen 6,7 x 4,5 x 1,8 cm
6 x marmersteen 4 x 3 x 0,9 cm

Coldstones 15 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coldstones 15 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *