Massageartikel.be heeft een passie voor gezondheid en welzijn. Met meer dan tien jaar ervaring en kennis doen we er alles aan om de beste producten te voorzien voor uw massagepraktijk. Onze missie is om massage artikelen van de hoogste kwaliteit te leveren tegen de best mogelijke prijzen.

In ons gevarieerd assortiment, gaande van massagetafels tot allerlei soorten massagebenodigdheden, proberen wij te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. We doen er alles aan om u de best mogelijke garanties en hoogste kwaliteit te bieden.

Deze website is een onderdeel van Kalijn. Kalijn is opgericht in 2006 met zaakvoerders Guido Van Olmen en echtgenote Marleen Dierckx. Sinds november 2014 wordt het familiebedrijf geleid door Marleen en hun oudste zoon Kristof.

Wij zijn van mening dat onze focus moet liggen op therapeuten, wellness en salons, alsook voor particulier gebruik. Onze visie is om de favoriete massagewinkel te worden waar iedereen terecht kan om zijn of haar massagepraktijk te laten groeien. We zoeken naar producten die bijdragen aan meer harmonie, welzijn en schoonheid in ons dagelijks leven.

Om u ook buiten het online gebeuren van dienst te kunnen zijn, kan u steeds terecht in ons gezellig winkeltje. Ons winkeltje is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10u tot 12u en van 13u00 tot 18u. Op zaterdag zijn wij doorlopend geopend van 10u tot 16u. Sluitingsdag op zon- en feestdagen.