Al eeuwenlang worden Edelstenen gebruikt om mensen te helen. Edelstenen en/of halfedelstenen worden ingezet bij lichamelijke-, geestelijke- en spirituele klachten en/of blokkades. Edelstenen hebben de eigenschap om energie af te geven, energie op te nemen en energie te geleiden. Hierdoor hebben ze een bijzondere werking op het lichaam en de geest. Tevens versterken en/of reinigen ze de aura.

Door gebruik te maken van mooie grote Edelstenen voeg je de helende energie van de gebruikte Edelsteensoort toe aan de massage. Een massage met warme olie en verwarmde Edelstenen zorgt voor een diep ontspannend massageresultaat. Elke Edelsteen heeft zijn specifieke werking, je kan dus een keuze maken uit verschillende soorten om te gebruiken in de massages.

Het doel van de “Edelsteen” massage is:

  • door de holistische benadering, de zachte eflleurages waardoor spanningen worden opgeheven en de helende kracht via de handen in combinatie met de edelstenen, heeft deze Edelsteenmassage een effectief resultaat op het herstellen van de harmonie in lichaam en geest.

Waar volgen: Zonnestreel – ‘S Gravenhagestraat 28 – 2220 Heist-op-den-Berg
Maak uw afspraak op 0475/476.956 – Jeanine
Kostprijs 95 euro per persoon

Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker